Helden Culinair met Stan van Samang en Steven Thoelen
Op donderdagavond 28 november organiseren we bij Hangar C de allereerste editie van 'Helden Culinair' In een feestelijk kader kan je genieten van een vijfgangenmenu met amuzes, wijnen, waters en koffie. Maak je op voor het beste van het beste in je glas, op je bord en op het podium. Als centrale gast ontvangen we Stan Van Samang die komt vertellen over zijn carrière, zijn nieuwste plaat en theatertournee Vadertaal. Stan krijgt het gezelschap van kunstenaar en fotograaf Steven Thoelen. Tussen de gerechten zorgt Wilhelmina Music voor stijlvolle en aangepaste muziek. Stan van Samang sluit de avond af met een exclusieve showcase.
'Helden Culinair' is zowel voor particulieren als voor bedrijven bedoeld. Voor bedrijven kan deze avond aanzien worden als een pré-eindejaarsfeest, een exclusieve teambuilding waarbij wij het feest van A tot Z voor jullie organiseren. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten … en dat geldt uiteraard voor iedereen.
'Helden Culinair' heeft het gekende 'Helden' concept. Verhalen, beelden, muziek, anekdotes enz. Stan Van Samang: de acteur, de zanger, de gezinsman, de warme mensch, … kom mee op ontdekkingsreis. Steven Thoelen: het creatieve brein dat nooit rust en steeds op een creatieve manier bezig is.
Stan Van Samang sluit de avond af met een heerlijk toetje. Net zoals een Chef à la minute zijn saus met een heerlijke twist maakt, zo zal Stan enkele nummers brengen met de inspiratie van dat moment en zichzelf begeleidend op de gitaar.
Steven Thoelen stelt die avond zijn beste foto's tentoon.
De kostprijs van dit feestje is 149 € ex BTW (180,29 € in BTW)
Bij te weinig deelnemers houden we het recht om alsnog te annuleren.
Op 31 oktober maken we de balans van de inschrijvingen op.
We bieden een menu met vis en vlees aan én een vegetarisch menu.
Menu vlees en vis
Hapjes:
Kroketje van bouillabaisse
Crème van Butternut
Mossel en croute, gemarineerde sjalot, sriracha
Kreeft, biogroentjes, leche de tigre, kruidencouscous
Coquilles, bisque van noordzeekrab, prei, aardpeer
Roodbaars, fiduea, inktvis, aioli, chorizo, krokante groenten
Black Angus, chateaubriand, millefeuille van aardappel, herfstgroenten.
Dessert:
Abrikoos, amandel, zanddeeg, chocolade, caramel
Vegetarisch menu
Hapjes:
Kroketje “asian style” zwarte lool
Gyoza, gemarineerde knolletjes, avocadomayo
Burrata, seizoenstomaatjes, jus, pimiento
Carpaccio van gerookte knolselder, crumble, skyr, kruidenolie
Vegi caesarsalad, sucrine, watermeloen, poched egg, spicy dressing, croutons
Fiduea, aioli, krokante groenten
Taartje van aubergine, ricotta, tomaat, crèmeux
Dessert:
Abrikoos, amandel, zanddeeg, chocolade, caramel
Inschrijven kan via eric.dupain@debroodplank.be met vermelding van:
- Naam, adres
- Bedrijven vermelden hun BTW-nummer
- Aantal personen
Tot slot ... vergeet niet te melden of je het gewone of vegetarische menu verkiest.
Facturatie gebeurt begin november als er zich is of het event al dan niet doorgaat.